OM BIRK AAGAARD

Jeg er født i 1975 og er oprindeligt uddannet kok. Har arbejdet på flere af Aalborgs førende restauranter, ligesom jeg har været hovmester hos DFDS Seaways.

Da min familie gennem generationer har været selvstændige, var der ikke langt fra ord til handling, da jeg i 2003 fik ideen til at man kunne bruge SMS mediet til at annoncer.

Denne ide var rigtig god, men i år 2003 var SMS ikke noget man brugte det var kun unge mennesker, alle syntes at der var en god ide men annoncøren ville ikke bruge de 50 øre det kostede at udsende SMS’er til den målgruppe som var interesseret i deres butik/vare.

Til gengæld var der var mange der gerne ville have besøgende til deres hjemmeside. Så på den baggrund oprettede jeg et online reklamerebureau som hed Mail og SMS som blev drevet hjemme fra min kælder.

I 2005 mødte jeg en snedker som lavede køkkener. Han spurte om jeg kunne sælge køkkener, jeg svarede naturligvis ja. Vi startede derefter et samarbejde op.

Jeg fandt et lokale hvor vi kunne udstille køkkenerne og det var der jeg fandt frem til navnet Celebert.

Inde i baglokalet arbejdede jeg forsat med Mail og SMS, men der gik ikke længe før omsætningen var meget større i Celebert regi så jeg satte fokus på Celebert.

Vi lavede den første Celebert hjemmeside hvor kunderne kunne ”Indhente et tilbud” på det køkken m.m. de gerne ville have hjemme hos dem.

Vi fik rigtig mange henvendelser fra kunder i hele landet.

Det var et stort arbejde at lave alle tilbuddene så derfor fik jeg ideen til at lave en webshop hvor vores kunder kunne bestille direkte. Da de første ordre begyndte at komme syntes jeg at det var fantastisk at vi ikke skulle lave en masse tilbud, maile/snakke frem og tilbage med kunderne, de bestilte bare på shoppen.

Det vidste sig også at være en god ide at sælge køkkener online og det var her ideen opstod med at få forhandlere.

I dag har vi over 50 forhandlere. Nogle af vores forhandlere sælger kun online andre har fysiske butikker og nogen har begge dele.

Familie:
Jeg har 2 børn Jens Birk og Mads Birk sammen med Annemari som jeg har boet sammen med siden 1997.

Med venlig hilsen.

Birk Aagaard.